HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 011123_9d9b


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Problémy s vyvezením popelnice

Datum nahlášení: 01.11.2023

Kategorie závady: Svoz odpadů a nádoby


Popis závady: Dnes opět problém s vyvezením popelnice z důvodu parkování osobního automobilu před popelnicí. Na problém už zde upozornovalo nedávno. To zde budeme muset zase čekat do příští středy než se znovu vyveze popelnice, a co když zase bude osobní automobil stát tak, že nepůjde vyvést? Vyřeší se to už konečně? Pak se není čemu divit, že ulice je plná odpadků, když pytle s bordelem se dávají okolo plné popelnice.


Lokalita závady: Lounská 1542/3, Teplice, 415 01, Teplice


Toto hlášení řeší: Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, posádka se na místo bude vracet s dalšími pokusy o zajištění svozu. Informace k dopravním opatřením doplní odbor dopravy.
Dobrý den, obnovili jsme pouze to dopravní značení, které bylo v minulosti povoleno. Stanovení místní úpravy provozu - povolovací proces pro podobné dopravní značení trvá min. 3 měsíce a vzhledem k chystané rekonstrukci dotčené ulice by to již nebylo účelné. Odbor dopravy v této problematice vždy reaguje na podněty ze strany odboru životního prostředí (který má svoz odpadu ve své gesci), popř. společnosti Marius Pedersen. Po rekonstrukci, která je plánovaná na příští rok, již bude tento problém vyřešen.