HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 021023_2d08


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Nepořádek

Datum nahlášení: 02.10.2023

Kategorie závady: Nezařazeno


Popis závady: Nejčastější věta, kterou zde říkám dětem, když 3x týdně chodíme kolem na kroužky je "Pozor, ať nešlápneš na to sklo.". Nepořádek kolem této budovy vypovídá o narůstající anarchii. Tedy za budovou. Kolem přední části ani nechodíme, tam na nás děti pokřikují věci, až mě to udivuje. Alespoň tu prosím uklízejte, když nemáte jiné řešení.


Lokalita závady: Edisonova, Teplice, Teplice


Toto hlášení řeší: Ing. Dagmar Teuschelová (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Vím, že okolí "ubytovny" je skutečně neutěšené. Pracovníci Marius Pedersen si rovněž stěžují, že je na ně hanlivě pokřikováno, dokonce jsou na ně z oken házeny odpadky...Na místě už xkrát byli pracovníci sociálky, Městská policie nám občas při úklidu poskytuje součinnost...jednali jsme i s majitelem. Výsledek toho všeho vidět není...
Upřesněte mi prosím, kde se nachází sklo - zda na zeleni či na chodníku - podle toho předám podnět příslušnému středisku dodavatelské firmy. Máme nastaveny harmonogramy úklidu zeleně, jak je na tom odbor dopravy s úklidem chodníků v této lokalitě - nevím.
Podnět posunu dál dle vašeho upřesnění.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem
------------------------------
Děkuji za upřesnění mailem. Úklid zeleně zajistím a podnět předávám i odboru dopravy.
------------------------------
odbor dopravy, G. Kochaníková:

Dobrý den,
chodníky v bezprostřední blízkosti této budovy budou ještě dnes strojně zameteny. Pravidelný úklid je tu nastaven na pondělí, středu a pátek + mimořádně dle potřeby. Záležitost se střepy na chodníku, v zeleni a dalšího nepořádku kolem popelnic se bohužel opakuje a je neutišitelná.