HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 061216_f755


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Nedokončené terénní práce

Datum nahlášení: 06.12.2016

Kategorie závady: Nezařazeno


Popis závady: Dobrý den.V průběhu října-listopadu ,probíhaly v Šanově výkopové práce ,po zhotovitelích zůstalo spousty neodvezeného materiálu,štěrk,zámková dlažba,betony,hlína,který zůstal ležet na chodnících,u silnice a v trávníku.První hromada je u Třešňovky pak ostatní stavební materiál na a podél chodníku v trávě,Sanatoria Europa,školní jídelny.Na začátku cihlového plotu Nových lázní za obrubníkem chodníku je rozprostřeno kamení.Vše končí u Vojenských lázní,kde je poslední hromádka.viz pozice závad.Firma provádí další výkopové práce v ulici Heydukova ,Horova kde do bude po skončení vypadat asi stejně


Lokalita závady: ulice Svatopluka Čecha, Teplice, okres Teplice


Toto hlášení řeší: Ing. Dagmar Teuschelová (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. O vámi popisované situaci máme přehled. Práce však ještě nebyly dokončeny a pozemky - jak zpevněné plochy tak i travnaté pásy - nebyly městem ještě převzaty. Před jejich předáním městu budou zhotovitelem stavby předmětné pozemky bezpochyby uklizeny a upraveny.
Přeji hezký den.
---------------------
Dobrý den, dne 13/12/2016 byla provedena kontrola výkopů a následných terénních úprav v zeleni. Práce pomalu postupují, terénní úpravy se na řadě míst dodělávají. Pozemky stále nejsou zástupci vlastníka převzaty - toto proběhne až po úplném dokončení a kontrole prací.
Děkuji za pochopení