HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 071022_4ab8


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Nelegální skládka Jankovcova ulice

Datum nahlášení: 07.10.2022

Kategorie závady: Neudržovaná zeleň, která není v majetku města


Popis závady: Každý měsíc je na stejným místě skládka


Lokalita závady: Masarykova třída 1225/80, Teplice, 415 01, Teplice


Přiložená fotografie:

Fotografie závady

Toto hlášení řeší: Mgr. Martina Mayerová (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Vyzveme vlastníka k nápravě závadného stavu. Martina Mayerová, referent odboru životního prostředí, Statutární město Teplice

------------------------------------------------

Dobrý den, dne 13.10.2022 jsem provedla osobní šetření. Nepořádek v předmětném prostoru ze strany ulice Jankovcova byl již uklizen, nicméně jsem zaznamenala jiný nepořádek, a to ze strany Masarykovy třídy. Vlastníka nemovitosti a okolního pozemku jsem vyzvala k nápravě a uvedla jsem i opakující se problém ze strany ulice Jankovcova s vaší fotkou. Nicméně odbor životního prostředí jedná s majitelem opakovaně, vzhledem k typu otevřeného prostoru a časté změny nájemníků zatím nedošlo ke zlepšení.

--------------------------------------

Dobrý den, dne 19.1.2023 jsem provedla místní šetření. Prostor ze strany ulice Jankovcova byl uklizen (jakož i mnohokrát dříve, juknu vždy, když okolo projíždím). Tentokrát jsem provedla kontrolu stavu "zákoutí" ze strany ulice Masarykova, také v pořádku, bez nepořádku. Tímto považuji věc za vyřízenou. Nicméně kdyby cokoli do budoucna, opět se mi ozvěte, rovněž já budu průběžně sledovat.