HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 100120_9aac


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Nedodržení termínu svozu tříděného odpadu

Datum nahlášení: 10.01.2020

Kategorie závady: Svoz odpadů a nádoby


Popis závady: Už dvakrát nebyla vyvezena popelnice na tříděný odpad a tedy už celý měsíc po ulici létají papíry i plasty. Není to jen naše popelnice, ale všechny v ulici a kór po Vánocích je nepořádek veliký.


Lokalita závady: U Červeného kostela 32/5, Teplice, 415 01, okres Teplice


Toto hlášení řeší: Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Běžný svoz DUO nádob má v této lokalitě probíhat 1x za 14 dní, a to vždy v pátek v liché kalendářní týdny. V celé ulici U Červeného kostela jsou aktuálně celkem 4 nádoby (včetně vaší a ještě jedné, které byly obě přihlášeny v prosinci 2019). Z toho důvodu nejspíš posádky suplující svoz přes vánoční svátky při dovolených, na tyto nádoby zapomněly. Během dneška by měla být zajištěna náprava a svoz tedy zajištěn dnes -v mimořádném termínu. Další páteční svozy 1x za 14 dní (tedy 17.1. a následující) by již měly probíhat bez problémů. Případně, pokud by se situace opakovala, informujte mě prosím nejlépe druhý den po neuskutečněném svozu.

DOPLNĚNÍ: dnes 13.1. cca ve 12 hodin byl na místo poslán svozový vůz k nápravě, bohužel přístupná byla pouze 1 nádoba u č.p. 683/1, ostatní nádoby byly zaklizené. Svoz tedy proběhne 17.1. dle harmonogramu.