HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 100919_6e1b


Stav zpracování: NELZE VYŘÍDIT


Název hlášení: Neustále poškozená silnice

Datum nahlášení: 10.09.2019

Kategorie závady: Závady na komunikacích


Popis závady: Hasej si to tady tou uzoučkou Duchcovskou 80 a víc,plně naložený mnoha tunový kamiony,jeden za druhym obytnou zonou,sídlištěm,100m od školy a dál od kruháče když je navigace špatně navede pokračujou v krasojízdě k nemocnici,no paráda,to semůže opravdu dít jen u nás,divím se, že tu ještě někoho nějaký nevyspalý,opilý Polák, Ukrajinec Maďar nebo Tatar nerozmašíroval.Co pak má sklárna málo peněz?To si nemůže udělat díru do plotu a poslat ty kamiony nejkratší cestou na výpadovku?To se nám museji prohánět pod okny?Co si to vůbec dovolují? Sjednejte prosím zákaz vjezdu těmto vozidlům do naší obytné zóny,v případě že nájezdy těchto těžkých a nebezpečných souprav budou pokračovat,obrátíme se na patřičná místa.S pozdravem Hanes Vladimír


Lokalita závady: Duchcovská, Teplice, okres Teplice


Toto hlášení řeší: Daniel Městka (odbor dopravy)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den,
Vámi zmiňovaná komunikace je sil. II. třídy (II/254) ve vlastnictví Ústeckého kraje, který by měl v budoucnu být investorem případné přeložky.
Zákaz vjezdu pro nákladní vozidla ve zmíněném úseku za stávající situace nelze provést.
Zároveň upozorňujeme, že tato aplikace slouží pro "hlášení závad" typu poškozené dopr. značení, lavička, rozbitá lampa apod. Pro komunikaci s jednotlivými referenty využívejte, prosím, běžné prostředky jako e-mail, telefon nebo písemné podání.

S pozdravem

D. Městka
odbor dopravy
MgM Teplice