HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 111123_8efb


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Skládka nad Jateční ulicí, nad garážemi.

Datum nahlášení: 11.11.2023

Kategorie závady: Černá skládka


Popis závady: Už po několikáté jsem si všiml skládky hned u sjezdu z rychlostní silnice z Dubí...nad ulicí Jateční. Slyšel jsem, jak po sobě bezdomovci uklízí...Tady je asi výjimka. Bylo by prosím možno tuto skládku, včetně lidí, co to tam dělají....odklidit?


Lokalita závady: Jateční, Teplice, Teplice


Přiložená fotografie:

Fotografie závady

Toto hlášení řeší: Ing. Dagmar Teuschelová (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, věřte mi, že bych byla ráda, kdybych uměla zařídit PŘESNĚ to, co píšete: "tuto skládku, včetně lidí, co to tam dělají...odklidit"...
Ano, někteří bezdomovci byli zapojeni do programu ÚKLID, ale uklízejí jen někteří, jen někdy, jen někde a jen něco. Bohužel má odbor životního prostředí v tomto ohledu svázané ruce - my můžeme donekonečna zajišťovat jen ten úklid...a to ještě v místech, kam se zaměstnanci dodavatelské firmy "dostanou". Nejsou povinni "slaňovat" a tahat odpad z nepřístupného terénu - na tento druh činnosti nemáme postaveny smlouvy - ani na odklízení černých skládek, ani na údržbu zeleně.
Váš podnět předávám primátorovi města a vedení městské policie s tím, aby se pokusili donutit ty, kteří, tam "bydlí" a nepořádek dělají, si po sobě uklidit.
Pokud se to nepodaří, pochopitelně zajistíme úklid (tak jako už nesčetněkrát), pouze však na přístupných místech.
Děkuji za pochopení.
----------------------------------------------------
Skládky v ul. Jateční byly v pátek 26/01/2024 odklizeny.
Děkujeme za trpělivost.