HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 150915_ccf3


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Pristupova cesta - od OBI k zastavce Pluto

Datum nahlášení: 15.09.2015

Kategorie závady: Závady na komunikacích


Popis závady: My obyvatelé a je nás dost co nejezdime autem z parkoviště,ale musíme překonávat malý,ale v zimě zrádný,kluzky kopeček od OBi k zastávce Pluto. Je to jediná cesta z našeho sidliste,chodí tudy starší lidé,i o holích a berlich a také mladé ženy s kočárky a malými dětmi. Jakmile trochu Popradu sníh, co zmrzne je to hrozná past nez se tam někdo zmrzaci.A ,jen přitom by stačilo tak málo. Jen ještě teď než začne mrznout zapustit podél kopečku napr zabradli. Jen se možnost něčeho přidržet když se člověk " spouští" z toho kopečku dolů.Kopeček je sice menší,ale je i z parkoviste opět na Pluto vedle současné prováděné stavby snad Billy. Nikdy nelze bezpečně sejít. Už jsem to připomínkování,ale není řešení pro nás starší a chromejsi říci,že je to soukromý majetek. To není řešení. Snad i ten soukromník asi p Třešňák je taky člověk a pochopí,že pro něj úplná maličkost je zhotovit do zimy zábradlí a udělá beznym lidem i trochu radosti.


Lokalita závady: část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice


Toto hlášení řeší: Milena Gartnerová (odbor dopravy)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Podnět bude vyřizovat kolegyně Gartnerová, která je tento týden na dovolené.
jak již bylo zmíněno, nejedná se o pozemek ve vlastnictví Statutárního města Teplice, z toho důvodu zde nelze osadit zábradlí na náklady města.