HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 160719_714e


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Olbrachtova 4 , pařez po poraženém akátu

Datum nahlášení: 16.07.2019

Kategorie závady: Veřejná zeleň


Popis závady: Tak ten odstiply akát před Olbrachtovou 4 byl nebezpecny ,tak poražen .to se dobře aspoň nikoho nezraní , ale prosíme o dosažení nového stromů k lavičkami kde dělal akát krásný stín. Ten akát už byl druhý strom co byl poražen. V minulosti uschly ten ořešák před Olbrachtovou 2. Proto prosíme o zasažení aspoň jednoho,lépe dvou stromů ,které nám tvoří krásné zákoutí a rádi tam sedavame. Teď bet toho velikého akátu je to takové nahaté" . Stromy v kontejnerech lze sázet celoročně tak snad nám to zvelebení vyjde. Děkujeme. A ten pařez se teda taky moc nevyvedl odříznout. Oak bych ještě ráda upozornila že na dětském provazovém hřišti za kauflandem, mimochodem hojně dětmi vyuzivan celý pěkný areal ale pod těmi provazy roste docela úporný,houževnatý plevel. Bylo by dobré ho odstranit případně i zničit nějakou chemii aby s nemusel pořád vytrhávat.je už dost vysoký. Díky za ty děti .


Lokalita závady: Arbesova, Teplice, okres Teplice


Toto hlášení řeší: Bc. Vendula Pillerová (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení.
Za havarijní akát, který musel být kvůli své provozní bezpečností pokácen, plánujeme na podzim roku 2019 vysadit nové vhodné dřeviny.
Plevel na novém dětském hřišti byl zadán k odstranění společnosti Marius Pedersen a.s., která zajišťuje pro Statutární město údržbu zeleně.