HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 190724_9500


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Špatně řešené popelnice v Českobratrské ulici

Datum nahlášení: 19.07.2024

Kategorie závady: Svoz odpadů a nádoby


Popis závady: Dobrý den, zde přikládám fotografii v Českobratrské ulici, přímo pod spojovací ulicí pod kostelem a nejsmutnější na tom je, že ty popelnice tu jsou přeplněné již v sobotu a svoz odpadu je ve středu, chtělo by to pro nás(rezidenty), aby se sem daly dvě větší popelnice?Jelikož tu opravdu za tři dny po svozu není místo, kam vhazovat odpadky. Děkuji za případnou odpověď.Beneš


Lokalita závady: Českobratrská, Teplice, Teplice


Přiložená fotografie:

Fotografie závady

Toto hlášení řeší: Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, nádoby na odpad jsou Statutárním městem Teplice přidělovány s ohledem na počet osob v dané nemovitosti žijících, vždy je proto potřeba, aby kdokoliv z dané nemovitosti (ať už vlastník, správce či někdo z nájemníků) nahlásil navýšení počtu osob v nemovitosti a podobné změny.
Pro urychlení a jednoduché dořešení mě tedy prosím kontaktujte nejlépe tel.: 417 510 574, abychom společně dořešili potřebný počet a objem nádob tak, aby byly kapacitně dostačující. Zároveň by bylo vhodné nájemníky upozornit, že odkládání velkoobjemového odpadu (žehlící prkno, sušák na prádlo...) vedle nádob je pokutovatelný přestupek. Zdarma jej mohou předat ve sběrném dvoře či RE-USE, pokud se jedná o věci, které ještě nedosloužily.