HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 191015_eabd


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Strom se suchými větvemi, parčík ve špatném stavu

Datum nahlášení: 19.10.2015

Kategorie závady: Veřejná zeleň


Popis závady: Strom na fotce má mnoho suchých větví, potřeboval by prořezat + tento parčík je v poměrně neutěšeném stavu, nachází se před paneláky a hotelovou školou, nicméně není využitelný - nejsou tu žádné lavičky. Žáci hotelové školy by mohli ocenit lavičky, určené k sezení na opěradle - místo klasického sedátka je tyč na nohy a místo klasického opěrátka je zvýšené sedátko (takové mají například ve městě Polička) Vhodné by mohlo být i umístění dětského, či workoutového hřiště


Lokalita závady: část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice


Přiložená fotografie:

Fotografie závady

Toto hlášení řeší: Bc. Vendula Pillerová (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Ohledně dřevin v parčíku je na listopad 2015 objednané kompletní zhodnocení dřevin odborným arboristou, dle jeho hodnocení budou dřeviny ošetřeny a to v závislosti na vhodných klimatických podmínkách a doporučeného vhodného řezu.
Dále lavičky byly odstraněny na podnět občanů této lokality. Občané si často stěžovaly, že se v tomto parčíku vyskytují na lavičkách nepřizpůsobivý občané,a dělají neustále nepořádek.
Jak zmniňujete umístění workoutového či dětského hřiště, tak to se právě buduje na druhé straně hotelové školy směrem z ul. Antalas Staška. Hřiště bude kompletně hotovo v roce 2016.