HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 201123_1f91


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Krysy v kanalizaci

Datum nahlášení: 20.11.2023

Kategorie závady: Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, regulace holubů


Popis závady: Bydlím v řadové zástavbě, v ulici Marie Majerové 1371. Soused bydlící vedle, v č.p. 1370, mě informoval, že mu v úrovni 2.NP vylezly krysy WC mísou do bytu. Protože máme před objektem rozdvojenou kanalizační přípojku, mám obavy, aby se mi nestala stejná nepříjemnost. Prosím o zásah.


Lokalita závady: Marie Majerové 1371, Teplice, 415 01, Teplice


Toto hlášení řeší: Mgr. Martina Mayerová (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Město provedlo celoplošnou deratizaci Teplic nyní na podzim na pozemcích v majetku města a zároveň bude ještě zasahovat nad rámec v nejbližších dnech v rámci bodové deratizace i v okolí bývalého hotelu Uran nedaleko Vás. Právě jsem nahlásila deratizační firmě i Vaší adresu, aby se věc řešila jako celek. V případě, že bude potřebovat paní deratizérka něco ujasnit v terénu, bude Vás kontaktovat. Jinak bych chtěla doplnit, že deratizaci na soukromém pozemku a v soukromých domech si zajišťuje vlastník objektu na své náklady sám. se srdečným pozdravem Martina Mayerová

Dobrý den ještě jednou, jelikož se jedná o záležitost především kanalizace, předala jsem rovněž podnět na kanalizace, a to přímo mistrovi provozu kanalizace. S žádostí, aby věc prošetřil i z tohoto úhlu pohledu. Martina Mayerová (22.11.2023)