HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 230823_dbf0


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: úklid odpadků

Datum nahlášení: 23.08.2023

Kategorie závady: Veřejná zeleň


Popis závady: Pěkný den Vám přeji, nevím na koho se mám obrátit, tak to píši Vám. Na vlastní náklady jsem nechala vyhotovit a přimontovat na zábradlí cedule ZÁKAZ SEZENÍ NA SCHODECH, moc to nepomáhá, nepořádek je tu stále veliký. Od pondělí se před prodejnou objevilo už několik krys, dokonce i zákazník nás upozornil. Nevím z jakého důvodu jsou odstraněny odpadkové koše okolo naší prodejny a hlavně u zastávky vedle naší prodejny. Posílám pár fotek, skladníci již odmítají uklízet pozemek města. Úklid.pracovník s pojízdnou popelnicí a lopatou DNES 23.8.23 vše jen obešel..... Žádám o navrácení odpadkových košů a úklid před Ideou na Masarykově třídě. Za kladné vyřízení předem děkuji. S pozdravem Kasanová Jana vedoucí prodejny


Lokalita závady: Masarykova třída 1806, Teplice, 415 01, Teplice


Přiložená fotografie:

Fotografie závady

Toto hlášení řeší: Bc. Vendula Pillerová (odbor životního prostředí)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Co se týká problematiky se zvýšeným výskytem potkanů, právě jsem nahlásila deratizační firmě zasmluvněné s městem, která vás bude nejpozději do týdne, obvykle do 1-3 dnů kontaktovat. (Martina Mayerová, referent přes DDD)

---------------
Dobrý den, bude zajištěn strojní úklid chodníku před prodejnou, a to ještě během dnešního dne. (Kochaníková, odbor dopravy)
-------------
Dobrý den, dnes 24/8/2023 proběhlo v této lokalitě místní šetření úklidu na zeleni. Zeleň byla uklizena. Režim úklidu probíhá od 1/3 -30/11 každý den včetně sobot, nedělí a svátků.(Pillerová, odbor žp)- odpadkové koše budou doplněny.