HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 260616_f917


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Neviditelné dopravní značení

Datum nahlášení: 26.06.2016

Kategorie závady: Dopravní značení


Popis závady: Již poněkolikáté mne málem smetlo auto v protisměru v jednosměrné části ulice Gen. Svobody mezi ulicemi Jana Koziny a Havířská. Když se podíváte na dopravní značení ukrývající se za stromem, tak se není čemu divit. Nechápu, proč to musím hlásit já a nehlásí to strážníci MP, kteří chodí neustále okolo. Možná kdyby nemuseli kreslit GPSkou po mapě svému veliteli a mohli se věnovat tomu, čemu mají, žilo by se v Teplicích lépe. Posledně mne málem smetlo auto v ul. Zemská, kdy vedle seděli strážnící MP ve vozidle a cpali se svačinou k prasknutí. Nevím, proč mám já vysvětlovat lidem, co mne málem nabourají, že jedou v jednosměrce.


Lokalita závady: Havířská 1442, Teplice, 415 01, okres Teplice


Přiložená fotografie:

Fotografie závady

Toto hlášení řeší: Ing. Daniel Engel (odbor dopravy)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkuji Vám za nahlášení. Samozřejmě souhlasím, že není Vaší povinností hlásit závady v rámci majetku a kompetencí města Teplice. O to více si vážím Vašeho přístupu a času, který věnujete veřejnému prostoru, což nebývá vůbec pravidlem.
Podnět předám kolegyni vyřizující údržbu zeleně, aby zajistila napravení stavu.
K části podnětu věnované činnosti Městské policie Teplice mohu doporučit obrátit se na její vedení prostřednictvím emailu: mestska_policie@teplice.cz nebo telefonicky - 417 510 500.
S pozdravem
Daniel Engel
Odbor dopravy a životního prostředí
Magistrát města Teplice