HLÁŠENÍ ZÁVAD - STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE


Číslo hlášení: 301218_7618


Stav zpracování: VYŘEŠENO


Název hlášení: Nepořádek

Datum nahlášení: 30.12.2018

Kategorie závady: Čištění komunikací


Popis závady: Bydlíme v Teplicích dva roky. Trápí nás neustálý nepořádek kolem domu, protože se v ulici pravidelně neuklízí. Pokud největší nepořádek zmizí, je to naše práce a práce našich sousedů. Bydlíme v ulici Jankovcova 41. Přiléhající ulice U Schodů má stejný problém. Na schodech se povaluje roztřískané sklo a trávník patřící městu připomíná skládku. Chtěla jsem se proto zeptat, jak často tu má probíhat úklid? Předtím jsme bydleli v Ústí nad Labem na Střekovském nábřeží a tam úklid fungoval bezvadně. Myslím, že místní občané si zaslouží čisté ulice a důstojné prostředí pro život. Předem děkuji za odpověď.


Lokalita závady: ulice Jankovcova 1456/41, Teplice, 415 01, okres Teplice


Toto hlášení řeší: Iva Smetáková (odbor dopravy)


Vyjádření k hlášení: Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Úklid v období zimních měsíců od 1.listopadu do 31.března probíhá ve zkráceném režimu, tzn. pokud to umožní klimatické podmínky, je v ulice Jankovcova a U Schodů nastaveno ruční zametání chodníků 1x týdně v úterý, schodiště - 1x týdně v pondělí, vozovka v Jankovcově ulici - 1x týdně v pondělí.
Dne 17.1. 2019 bylo provedeno místní šetření s tímto závěrem: schodiště v ulici U Schodů bylo ošetřeno chemickým posypem a nebylo znečištěno, chodník v Jankovcově ulici nebyl zameten dle harmonogramu dne 15.1. 2019 vzhledem k nepříznivým klimatickým podmínkám a je v plánu úklidu v úterý 22.1. 2019 s následnou kontrolou stavu komunikací.