NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

010121_7896

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpad na ulici

Datum nahlášení
01.01.2021

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Kontejner na komunální odpad u domu Potěminova 2244 se má vyvážet týdně, vysledoval jsem že obvykle ve středu. Naposledy se tak stalo ve středu 23.12. Aktuálně je totálně plný a odpadu vedle něj je tolik, že by vydal na další kontejner, a to tam lidi ještě nezačali odkládat vánoční stromky. Nemyslím si, že druhý kontejner je potřeba, naopak si ale myslím, že by firma Marius Petersen mohla vykovávat svou práci, za kterou ji město platí, trochu svědomitěji. Není to totiž poprvé, jako jako místní musím nosit odpady do Jankovcovy ulice.

Lokalita závady
Aloise Jiráska 2320, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Předáno na dispečink svozové společnosti ke zjednání nápravy. Dnes jsem se byla při namátkové kontrole úklidu na místě osobně podívat, kontejner byl již vyvezený, vedle něj položené krabice větších rozměrů a vánoční stromek. Krabice by zde správně být vůbec neměly - nájemníci by je měly ukládat výhradně do kontejnerů na separovaný odpad (nelze odvézt společně při svozu komunálního odpadu z kontejneru). Vánoční stromky také nelze svážet společně s komunálním odpadem - nevozí se na skládku , ale do kompostárny, proto jsou též sváženy samostatně - vyzvedne tedy jiná posádka. Pokud by v budoucnu byl některý ze svozů vynechán, prosím ideálně hned druhý den nahlásit na dispečink: 493 645 578 tak, aby byla situace řešena.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email