NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

010424_298e

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nepořádek, hluk, smrad z marihuany, nezletilí zde pijí alkohol

Datum nahlášení
01.04.2024

Kategorie závady
Nezařazeno

Popis závady
Dobrý den, Objevil se nám tu takový nešvar, a sice, již před několika měsíci byly odstraněny popelnice z ulice Letecká, za vecerkou Kera a vzniknul tu plácek, který láká omladinu... Schází se tu několik skupinek. Neskutečně zde smrdí Marihuana, rozhazují po trávníku plechovky, ostatní odpadky. Na policii já to již několikrát hlásila... Dokud tam byly popelnice, nikdo se zde neschazel. Jednou jsem již na hlášení závad psala, je mi jasné, že popelnice se sem zvracet nebudou. Každopádně bych Vas chtěla požádat o řešení, Mne osobně by nejjednodušší přišlo vrátit popelnice, nebo policejní návštěvy častěji, průběžné, nebo úprava plácku po popelnicich. Nicméně, bylo zde vždy hezké a klidné bydlení. Stačilo přemístit popelnice a je vše jinak. Začínáme být již zoufalí.

Lokalita závady
Letecká 1055/4, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Ing. Dagmar Teuschelová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, kontejnerové stání bylo v daném místě zrušeno zejména z důvodu špatné obslužnosti. Kontejnery se vracet určitě nebudou.
Již v minulosti (po přemístění kontejnerů) jsme dali podnět na odbor dopravy MgMT, zda by zídka a zpevněná plocha nešla rozebrat a zda by případně na daném místě nezvážili zřízení parkovacího stání.
V tento moment se mnoho řešení nenabízí, vyjma opakovaného volání strážníků MěPol na č. 156 v moment, kdy se mládež bude dopouštět přestupkového jednání.
Váš podnět opětovně předám na vedení Městské policie - víc udělat nemohu.
Děkuji za pochopení.


Ing. Dagmar Teuschelová má v kompetenci:
Připomínky k sekání trávy, hrabání listí, úklidu zeleně, připomínky ke stavu stromů a keřů.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email