NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

010623_e2b0

Stav zpracování
V ŘEŠENÍ

Název hlášení
Naletovy porost Prazska ulice

Datum nahlášení
01.06.2023

Kategorie závady
Neudržovaná zeleň, která není v majetku města

Popis závady
Dobry den, chtela bych pozadat, zda by neslo vycistit naletovy porost na prijezdu do Teplic od Prahy. Pro mesto je to ostuda, mistni si tak nejak zvykli. Je to nase vizitka, kdyz prijizdeji lazensti hoste. Vzhledem k tomu, ze se misto stalo i mestskym hrbitovem a bojime se tamtudy prochazet, by nebylo od veci prostranstvi vycistit a posekat. Mozna, ze pri cisteni najdete neco, co nechceme, aby objevily nase deti. Pribytku je podel silnice na strani vice a zima byla dlouha. Opravdu se bojime o nase deti. Je videt, v Mlynske ulici travu vysekat jde a vypada to dobre. Jeste prosim o vysekani cesticky od botanicke po strani do Prosetic. Uz skoro nejde projit, jak je zarostla. Moc dekuji a preji prijemny den. Pavlina Eleyan

Lokalita závady
Pražská, Teplice, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Mgr. Martina Mayerová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, rozumím. Pražskou mám nafocenou i ze zimy, kde je dobře vidět nepořádek. Nyní nafotím v době vegetační sezóny. Majitele obeznámím a vyzvu ke zjednání nápravy. Poprosím o vyznačení, cituji: "cesticky od botanicke po strani do Prosetic" (např. na mapy.cz - vložit vlastní dva body, mezi kterými je třeba vysekat), a zaslání odkazu/mapičky na můj mail: mayerova@teplice.cz, abych prověřila toto přednostně a s jistotou, že myslíme tu stejnou cestičku. Věc nelze, bohužel, vyřešit obratem. Při pravidelném výjezdu nafotím, majitele parcel vyzvu k nápravě závadového stavu s určitou lhůtou, řádově týdny počítané od doručení výzvy. Děkujeme za spolupráci a pokusím se vše urychlit. (1.6.2023)

--------------------------------------------------------

Dobrý den, cestička mezi Pohádkovým lesem a Pražskou je v majetku Statutárního města Teplice. Předala jsem kolegyni, která zajistí prosekání. Co se týká Pražské, věc je ve fázi nafocení aktuálního stavu. Pokud byste měla fotky z Pražské z posledních dní, budu za ně ráda, pošlete mi na mail. Jinak je samozřejmě zajistím, při mé pravidelné vyjížďce za teplickým nepořádkem. (7.6.2023)


Mgr. Martina Mayerová má v kompetenci:
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, regulace populace městských holubů. Handicapovaná zvířata. Neudržované pozemky mimo majetek Statutárního města Teplice na jeho území.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email