NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

010920_e9c2

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Plný odpadkový koš

Datum nahlášení
01.09.2020

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, bydlím v ulici Doubravická 1656/1 v Teplicích. na Mapě jsem vyznačil koš, který je z nějakého mě neznámého důvodu stále vrchovatě plný a tudíž se odpadky válí okolo. Za řešení této situace pobažuji odstranění koše z tohoto místa, neboť odpadky tam pravděpodobně nosí někdo kdo už nechce udělat těch pár kroků navíc ke kontejnerům naproti našemu domu. V odpadkové koši je obvykle velký idelitový pytel a ne jednotlivé odpadky případných kolemjdoucich.

Lokalita závady
Trnovany, Teplice, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Instalace tohoto koše byla provedena na základě požadavku nájemníků z přilehlých objektů s tím, že např. při venčení psů zde koš postrádali, proto bychom jeho stanoviště neradi obratem rušili. Svoz tohoto odpadkového koše má probíhat 3x týdně, kontaktuji tedy dispečink a nechám prověřit zda na něj posádka nezapomíná a svoz skutečně probíhá, případně bychom zkusili navýšit četnost svozu na 5x týdně. Pokud by ani tato opatření nepomohla, byli bychom skutečně nuceni k jeho odstranění.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email