NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

020119_b3ca

Stav zpracování
NELZE VYŘÍDIT

Název hlášení
Dopravní značení + parkování na zákazu stání

Datum nahlášení
02.01.2019

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Bydlím v družstevním domě ve Vančurově ul. 2757, kde je placené parkoviště. Kromě asi 3 míst je zde zákaz parkování, jenomže více než rok je takřka národním sportem zde parkovat všude na zákazu ba i na místě vyhrazeném hasičům. A to je ten problém, pokud mám zaparkovat tak že místo couvnu riskuji proříznutí pneumatiky, což se mi už jednou povedlo, stejně jako mému sousedovi a sousedka ta prořízla gumy již 3. Dneska jsem např.musel zaparkovat popředu. Pravda je, že značení by potřebovalo obnovit, ale i tak by bylo dobré, kdyby se Městská policie na tento problém občas preventivně podívala. Díky Drvota

Lokalita závady
část obce Teplice, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, bohužel z Vašeho hlášení nepoznám, zda se jedná o komunikaci ve vlastnictví města Teplice. Pokud píšete, že parkoviště je placené, domnívám se, že je ve vlastnictví příslušného bytového družstva a proto bude nutné se obrátit na družstvo.

S pozdravem

D. Městka
odbor dopravy
Magistrát města Teplice


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email