NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

020217_cd3d

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Neodklizený sníh na chodnících, náledí na chodnících

Datum nahlášení
02.02.2017

Kategorie závady
Čištění komunikací

Popis závady
Dobrý den, zaráží mne, proč nejsou uklizené chodníky od sněhu. U zastávky MHD Bohosudovská (směr od centra) je na chodnících až 20 cm rozbředlého sněhu za zastávkou je vysypaná hromada sněhu ze silnice. Nedá se jít po chodníku ke škole. U zastávky MHD hl. nádraží (směr Alejní ul.) to od počátku ledna 2017 příšerně klouže, tam nikdy neprojel žádný sypač, jako jezdí pravidelně po chodníku v Alejní ul. kolem 4. až 5. hod. ranní. Mám tuto zimu pocit, že je na jedné straně snaha ušetřit finance na odklízení sněhu na chodnících a na druhé straně se zvyšují náklady ve zdravotnictví a pojišťoven za úrazy po pádu na zledovatělých chodnících. Obyčejný občan zřejmě už nikoho nezajímá. Dnes ráno na zastávce MHD v Bohosudovské jedna maminka s kočárem málem vyklopila dítě z kočárku, když se snažila přejet přes ty ohromné haldy sněhu. Bezva lázeňské město.

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Ing. Daniel Engel (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, Vaše kritická slova zcela beru na vědomí. Uvedené lokality byly v uplynulém týdnu zadány opakovaně k úklidu smluvní společnosti. Zároveň byl vznesen apel na propracovanější organizaci práce při zimní údržbě. Za neprovedení úklidu budou uděleny sankce.
Uvedené lokality budou s dalšími mnoha dále sledovány a případně přijata adekvátní opatření.

S pozdravem
Daniel Engel


Ing. Daniel Engel už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email