NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

020517_ec61

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Námět na dopravní řešení

Datum nahlášení
02.05.2017

Kategorie závady
Dopravní situace

Popis závady
Námět na dopravní řešení zablokovaného východu a vchodu na chodník z parkoviště před domem č. 1601, Masarykova ul. - Dobrý den, jak jsem uvedl v "názvu závady " nejedná se o stížnost ale o námět řešení. Před uvedeným domem je východ a vchod z ulice na parkoviště na chodník. Chápu, že parkovacích míst je málo ale před tímto východem a vchodem parkují vozidla tak, že se musí lidi jdoucí k zaparkovanému autu nebo opačně mezi těmito vozidly proplétat a často vstupovat i na travnatý pás. Ještě horší je to pokud nesete objemnější věc. Myslím si, že řešením by bylo vodorovné dopravní značení (žluté) jako je třeba na parkovišti v ul. A.Sochora. Vzhledem k tomu že se jedná o podnět , nikoliv závadu netrvám na bezpodmínečném řešení, pokud toto nelze realizovat.

Lokalita závady
Masarykova třída 1601, Teplice, 415 01, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Bc. Markéta Kokšalová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za Váš podnět. v uvedené věci provedeme místní šetření a zhodnotíme situaci na místě. V případě, že budou učiněna potřebná opatření, budeme Vás informovat.
S pozdravem
Bc. Markéta Kokšalová
odbor dopravy


Bc. Markéta Kokšalová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email