NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

020524_a597

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Čištění okolí zahradního domu a altánu

Datum nahlášení
02.05.2024

Kategorie závady
Čištění komunikací

Popis závady
Dobrý den, chci zažádat o nápravu způsobu čištění okolí zahradního domu a zahraního altánu, který se čistí tak, že nepořádak, nedopalky cigaret, papíry a pod. se vyfukují do zeleně, přičemž vzníká ohromná prašnost, která jde do oken okolité zástavby a máme nonstop prach na oknech a balkonech, na parkujících autech. Prosím aby někdo kompetentní pracovníky Marius Pedersen vyškolil jak se má takový úklid provázet.Patrně činnost těchto pracovníků nikdo kompetentní nekontroluje.

Lokalita závady
Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Ing. Gabriela Kochaníková (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Úklid mlatového povrchu pomocí fukaru zde probíhá výjimečně, jinak je prováděn ručně - zametáním. Fukary také využívají pracovníci, kteří pečují o zeleň a po sečení trávy si "uklízí" odlétanou zeleň ze zpevněných ploch zpět na trávník (odbor životního prostředí).
Technik společnosti Marius Pedersen poučí ruční pracovníky, aby s fukary při úklidu zacházeli tak, aby to neomezovalo okolí.


Ing. Gabriela Kochaníková má v kompetenci:
Letní a zimní údržba komunikací, drážní správní úřad (licence, jízdní řády, kontroly), výkon státního dozoru ve věcech drah

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email