NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

021023_3486

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Opakovaný odpad kolem popelnic u Zahradního domu

Datum nahlášení
02.10.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Opakovaně upozorňuji na hormadění odpadu kolem podzemních popelnic u Zahradního domu. Nájemce Zahradního domu místo aby udržoval v okolí této budovy pořádek, ho naopak vytváří. Jelikož je jasné, kdo za tento stav odpovídá, nechápu, proč se z toho nevyvozují důsledky. Když platíme pokuty za parkování, pronajímatel by měl být taky pokutován za nepořádek, který způsobuje. Nemluvě o hluku, kterým obtěžuje obyvatele přilehlých bytů, rezidenční zóny. Člověk je nucen, chce-nechce, trpět hluk nejen v neděli, což je o to horší, že je den klidu a lidi si mají odpočinout a ne zavírat okna a odpočítávat minuty, kdy ten cirkus skončí. Není únosné, aby slušní občané byly nuceni podřizovat se nehorázným decibelům, a 3-4x týdně se NUCENĚ účastnili koncertů!!!!! A když konečně. tento bordel s muzikou skončí, chodí 3 dny kolem pytlů s odpadky, rozházených sáčků a podobně, i když mají popelnici k dispozici! Toto není dobrá vizitka pro lázeňské město! Mám od kamarádů - cizinců, velice špatné hodnocení města, právě z tohoto důvodu... Je to škoda a je nejvyšší čas, proti tomu účinně zakročit. Ne konzertům v lesoparku a ne odpadkům....

Lokalita závady
Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. K odloženým pytlům u podzemního kontejneru na směsný komunální odpad vám sdělujeme, že nájemce Zahradního domu může využívat tento podzemní kontejner a má uzavřenou smlouvu se svozovou společností. Nájemce byl poučen, že pokud je podzemní kontejner tak plný, že se tam jeho odpad nevejde, nemůže je dávat volně ke vhozu. Nájemce také o tomto poučí své zaměstnance. Dále bylo zjištěno, že všechny odložené pytle nebyly z provozu zahradního domu. Žluté a modré pytle byly od jiných původců, které se nepodařilo identifikovat. Odstranění všech pytlů bylo zajištěno dne 3.10.2023 a stanoviště bylo svozovou společností uklizeno. Ve věci obtěžování hlukem není odbor životního prostředí kompetentní, s tímto problémem se můžete obrátit na Krajskou hygienickou stanici.
-------------------------------------------
Dobrý den, vyzvala jsem nájemce Zahradního domu k zaslání vyjádření k dané problematice, jako celku. Vyjádření vám zašlu na e-mailovou adresu.
Děkuji za pochopení.
D. Teuschelová, vedoucí OŽP MgMT


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email