NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

021215_b11f

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Označit přechod přes vozovku

Datum nahlášení
02.12.2015

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Od teplického Kauflandu na křižovatce ulic Bohosudovská a Přítkovská je k ostrůvku jen jeden značený přechod pro chodce.Druhá část přechodu chybí -buď nebyla nikdy udělána nebo časem zmizela.Bylo by dobré pro bezpečnost dost velkého počtu lidí, přecházejících do Přítkovské ulice, druhou část přechodu dodělat.

Lokalita závady
ulice Přítkovská, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jana Strejcovská (odbor dopravy a životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Hezký den, situaci jsem prověřila a na Vámi zmíněný "ostrůvek" vedou dva přechody pro chodce. Jeden ve směru k SčVK a druhý ve směru k Masarykově. Pokud Vám šlo o vybudování "zakreslení přechodu pro chodce" směrem z ostrůvku přes ul. Přítkovskou k ul. Edisonova (kde je v současné době vyšlapaná cestička v trávě), tak Vám musím sdělit, že s vybudováním přechodu v těchto místech nepočítáme. Připravujeme úpravu stávajícího přechodu pro chodce na ul. Přítkovská před touto křižovatkou (za zastávkami MHD). V případě dalších dotazů mě můžete kontaktovat na tel. 417510929.
Děkujeme.


Jana Strejcovská už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email