NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

030123_bda0

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Neřešení situace - porušování rychlosti v obytné části města

Datum nahlášení
03.01.2023

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Dobrý den, velmi důrazně žádám odbor dopravy, aby řešil situaci v ulici Vojanova v Teplicích - Trnovanech. Po loňském vyasfaltování ulice si někteří místní majitelé drahých aut pletou naší ulici se závodní dráhou a ulici projíždějí nepřiměřenou rychlostí. Na problém jsem telefonicky upozornila město i městskou policii, zatím jsem neměla čas shánět podpisy apod. na podporu záměru, ale je nutné zde umístit dopravní značku pro sníženou rychlost (a sledovat dodržování) a prvky pro zpomalení - ulice je široká a mladé zbohatlíky k rychlé jízdě zřejmě navádí, je potřeba zde zřídit obytnou zónu. Zakročte, důrazně vás žádám, než se tady někomu něco stane, v opačném případě mi nezbyde než rozesílat další prosby nebo stížnosti na nečinnost úřadů a policie. Žádám Vás o zpětnou vazbu, jak a kdy bude problém řešen.

Lokalita závady
Vojanova 862/8, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, v tomto případě se nejedná o závadu na majetku města. Tato aplikace slouží k hlášení závad. Vámi popisovaný problém bohužel není v našem městě ojedinělý a nemá jednoduché a rychlé řešení. Ve městě postupně zavádíme v obytných oblastech tzv. zóny tempo 30, avšak ani tyto nejsou všespásné a vždy záleží na respektu jednotlivých řidičů. Příčné prahy zpomalí řidiče zpravidla jen v krátkém úseku v jejich blízkosti.


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email