NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

030124_fdb3

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Správa majetku města

Datum nahlášení
03.01.2024

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Docela mě udivuje, jakým způsobem provádí Marius Pedersen svoz odpadků z košů kolem chodníků a v tomto případě inline dráhy. Zpravidla vezmou velkou těžkou dodávku, která se na danou dráhu/chodník ani nevejde (a má vůbec takovou nosnost? ) a prostě to projedou. Co na tom, že přes místní zeleň, kterou poničí a promění na bláto, které pak rozvezou po celé délce chodníků. Zrovna u inline dráhy si běžně zkracují takto cestu z parkoviště ke košům. Není to trošku škoda a mrhání penězi z daní? Svoz odpadu, potom oprava zeleně(nebo poničených chodníků) a nakonec čištění dráhy. A tak pořád dokola.

Lokalita závady
Trnovany, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, svoz odpadkových košů je zajišťován vozidlem o hmotnosti do 3,5 tuny s nástavbou uzpůsobenou svozu košů. In-line dráha je k tomu svou nosností uzpůsobená, aby zde mohla být jak zajišťována obslužnost košů, tak údržba vybavení atd. Samozřejmě však nelze při obsluze rozjíždět tímto způsobem zeleň. Děkujeme za nahlášení a předáme s urgencí společnosti Marius Pedersen a.s., aby v této věci poučila své zaměstnance a zjednala na své náklady nápravu.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email