NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

030721_7b79

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Stále přeplněný odpadkový koš

Datum nahlášení
03.07.2021

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Již v minulosti jsem Vás upozorňoval na stále přeplněný odpadkový koš poblíž č.p.1656/1 v Doubravické ulici (viz. situace). Koš bohužel stále používají někteří lidé, kterým je zatěžko donést svoje odpadky z domu až do kontejnerů, takže si asi o 20 m zkrátí cestu a pytel z odpadky umístí do tohoto koše a tím ho buď zaplní a nebo úplně přeplní. Přestože svozová firma koš poměrně pravidelně vynáší v mezidobí dochází k rozptýlení odpadků kolem přeplněného koše (viz. foto). Jsem toho názoru, že optimálním řešením by bylo tento koš odvézt, protože ve svém místě neplní zamýšlenou funkci a to sběr drobných odpadků od kolemjdoucích. Vím, že příčinou jsou v podstatě nepoučitelní lidé, takže můj návrh směřuje k tomu, aby k realizaci své nepřekonatelné lenosti udělat o pár kroků méně neměli vůbec žádnou inspiraci

Lokalita závady
Trnovany, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Souhlasím s Vámi, již v minulosti jsme koš nechali z těchto důvodů přesunout dál od paneláku, stále je zde bohužel spíš na škodu než k užitku z důvodu zneužívání pro běžný odpad z domácností, tak jak píšete. Odpadkový koš tedy necháme z místa odvézt.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email