NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

040422_eb15

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nevyvezený odpad - dlouhodobý problém

Datum nahlášení
04.04.2022

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, již několik let si říkám, proč není vyvážen odpad, dle rozpisu na kontejneru a kontejnery díky nevyvážení jsou přeplněné a často odpad mimo kontejnery. V sobotu 2.4.2022 v 9:26 jsem byl svědkem, jak přijel popelářský vůz a začal troubit asi 10 vteřin, následně pořídil z pozice řidiče fotografii, znovu zatroubil při odjezdu a odjel. Nejprve jsem si myslel, že někdo překáží a nemůže projet, následně jsem vše nafotil, prosím o sjednání nápravy a vyvážení kontejnerů dle rozpisu, situace u těchto kontejnerů je opravdu kritická, nejedná se o ojedinělý případ, kdy není vyvezeno, bohužel se to stává často. Vyfocením situace nic nevyřeší, bohužel ani troubením... Chápu, že se nejedná o lehkou práci a průjezdy v uličkách mezi auty a řešit další obtíže není snadné, ale nevyvézt odpad a nechat to na kolegy není řešení. Neřeším v jakém stavu vypadá rozestavění kontejnerů po odvozu odpadů, umístěn je buď, že nejde otevřít (opírá se o zeď) nebo se nedá projít.

Lokalita závady
Jiřího Wolkera 1525/13, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Předám na dispečink svozové společnosti s urgencí, aby byla posádka poučena, že v tomto případě, kdy jsou volná místa sice ne přímo před kontejnerovým stáním, ale z boku, musí být svoz uskutečněn.
Děkujeme za upozornění a doufám, že se již taková situace nebude opakovat.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email