NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

040619_bda2

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nebezpěčný úsek

Datum nahlášení
04.06.2019

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Chtěl bych upozornit na velmi nebezpečný úsek, kde několikrát denně vzniká nebezpečná situace, kvůli nedostatečnému značení ze sjezdu z ulice Stará Duchcovská do ulice Rybniční, vozidla zaparkovaná vlevo i pravo přímo v křižovatce vadí ve výhledu a když se sjíždí do ulice Rybniční hrozí zde čelní střetnutí, jelikož se v celém úseku vejde pouze jedno auto. Často lidé musí vjíždět na chodník, aby se tomuto vyhnuli. V zatáčce je žlutá čára, která je příliš krátká a nikdo jí nerespektuje, doporučení by bylo v zatáčku doplnit značkou zákaz zastavení nebo zde doplnit značku upravující rychlost. Za úsekem mám firmu, je to postřeh z dlouhodobé zkušenosti, kdy projíždím několikrát denně. Více informací rád dodám.

Lokalita závady
Rybniční, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den,
situaci již řešíme. V současnosti probíhá řízení, jehož výsledkem by mělo být osazení příslušného dopravního značení, které zabrání parkování ve zmíněném úseku.

S pozdravem

D. Městka
odbor dopravy
MgM Teplice


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email