NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

040718_5bf0

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Neporadek za provozovnou

Datum nahlášení
04.07.2018

Kategorie závady
Černá skládka

Popis závady
Dobry den, za provozovnou OKAY v Trnovanech je neustale velky neporadek. Pochazi z odpadu, ktery je jednoznacne identifikovatelny jako odpad z OKAYe (letacky, cenovky apod.). OKAY bohuzel nema sve odpadove nadoby zabezpecene tak aby se odpad z nich nedostaval ven (at uz diky prohrabavajicim lidem nebo diky vetru). Presto se domnivam, ze puvodcem znecisteni je OKAY a je take odpovedny za ukid tohoto neporadku. Prestoze obcas zajdu do OKAYe a pozadam vedeni prodejny o uklid tak se zpravidla nic nedeje. Sami si neporadku nevsimnou ani jej sami od sebe neuklidi. Protoze jsem za sebe vycerpal vsechny moznosti "dohody", obracim se s prosbou na Mesto Teplice, zda by bylo mozne nejakou formou sankci primet OKAY k udrzovani poradku. Dekuji

Lokalita závady
Trnovany, Teplice, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Problém úniku odpadů z nádob a znečištění okolí drobným komunálním odpadem byl dne 14.7.2018 projednám s vedoucím provozovny OKAY, který přislíbil častější úklid pozemků.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email