NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

060624_f756

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Podezření na ničení životního prostředí, špatná komunikace pro auta, zanedbaný kus pozemku

Datum nahlášení
06.06.2024

Kategorie závady
Neudržovaná zeleň, která není v majetku města

Popis závady
Dobrý den, musím podat stížnost na stavební firmu S-STAV. Mají rozestavěné dva domy v ulici Albrechtova. Kolem jejich stavby stavby je bordel. Dělníci pohazují odpadky kolem popelnice. Jejich stavební materiál zasahujete někdy do té rádoby cesty, po které jezdíme ke svým domovům. Pokud by kdokoli chtěl argumentovat, že můžeme jezdit druhou stranou, tak tady navazuje další část stížnosti a pozemek, který PRÝ vlastní tato stavební firma je neupravený a riskujeme tak poničení vozidla. Stavební materiál (asi odpad) je naskládkovaný na okraji zasahující do zeleně a jejich náklaďáky a bagry tuto zeleň dále ničí zbytečným přejížděním. V poslední řadě bych vás chtěl požádat o anonymitu, protože mám psa, se kterým jsem byl nuceny jet 2x na pohotovost s podezřením na otravu. Nemám žádný důkaz, že se otrávil lhostejností dělníků k životnímu prostředí, ale byl bych rád, kdybych toto nemusel dál řešit. Byl to pro mě dost stres a hlavně strach o život svého psa. Chápu, že pozemek nepatří městu, že bude těžké s tímto něco dělat, ale aspoň zájem ze strany města by mohl pomoci. Děkuji za váš čas a přeji hezký den.

Lokalita závady
Albrechtova, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Mgr. Martina Mayerová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Předávám na odbor stavební Magistrátu města Teplice. (7.6.2024)

Dobrý den, vkládám dnešní foto a kopíruji info ze stavebního odboru magistrátu: "Dnes jsem se byla podívat na stavbě, nedošla jsem k závěru, že by byly porušeny podmínky stavebního povolení". Ing. Lenka Mirgová, vedoucí odboru územního plánování a stavebního řádu (13.6.2024)

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady


Mgr. Martina Mayerová má v kompetenci:
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, regulace populace městských holubů. Handicapovaná zvířata. Neudržované pozemky mimo majetek Statutárního města Teplice na jeho území.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email