NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

070119_6c41

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpad u kontejnerů

Datum nahlášení
07.01.2019

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Přítkovská 1609/6, Teplice V kleci na kontejnery u zastávky MHD přímo před naším panelákem je neustále nepředstavitelný nepořádek. Většinou 1x týdne je prostor v kleci uklizen, ale okamžitě druhý den je nepořádek znovu. Tím že se postavila klec, je pro mnoho lidí důvod pro odkládání veškerého odpadu a samozřejmě nepřizpůsobiví občané je v noci vyhrabávají a vyhazují odpad ven. Denně se na nepořádek musíme dívat, vítr odpad rozfouká a je všude. Chce to nějaké systémové řešení, např. kontejnery ukládat do země, instalace kamery a lampy. Děkuji Chlapcová

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Vybudování podzemních kontejnerů, které by řadě výše zmíněných problémů (alespoň vyhrabování či rozlétání odpadu) předešlo zde bohužel z důvodu trolejového vedení a inženýrských sítí není možné. Podnět předávám Městské policii ke zvážení instalace kamery a zvýšeného dohledu nad tímto stanovištěm. Zároveň na problém upozorním svozovou společnost, aby se na toto stanoviště zaměřila a zajistila častější úklid. Doufám, že se tak situaci podaří zlepšit.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email