NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

071116_4efc

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Špatně přehledné vyjíždění ze dvora

Datum nahlášení
07.11.2016

Kategorie závady
Dopravní situace

Popis závady
Dobrý den, ráda bych Vás požádala, zda by bylo možné naproti našemu vjezdu umístit zrcadlo tak, abychom při vyjíždění ze dvora (dům v ulici J Hory 2021/23) měli lepší přehled. Výjezd se nachází v kopci, z obou stran u vjezdu parkují auta (často i dodávky), přes které není vidět. A je jen otázkou času, kdy při vyjíždění přehlédneme cyklistu či projíždějící auto. Pokud je to možné, snažíme se vyjíždět tak, že si zajistíme někoho, kdo nám ukáže, zda je možné vyjet, ale tuto možnost nemáme vždycky. Předem Vám děkuji za odpověď a případné řešení. Lenka Kubalíková

Lokalita závady
Josefa Hory 2021/23, Teplice, 415 01, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Bc. Markéta Kokšalová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení.
V uvedené záležitosti se můžete sami obrátit na příslušný silniční správní úřad a požádat o stanovení místní úpravy - osazení dopravního zrcadla na vlastní náklady. Vzhledem k účelu užití - pouze pro Vaši potřebu, Vás upozorňujeme, že zrcadlo nepřevezmeme do své správy a zůstane tedy ve Vaší správě. Příslušný formulář naleznete na internetových stránkách města nebo přímo v kanceláři silničního správního úřadu - Ing. Marková.
S pozdravem
Bc. Markéta Kokšalová


Bc. Markéta Kokšalová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email