NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

080217_6b39

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Pád na zledovatělém chodníku

Datum nahlášení
08.02.2017

Kategorie závady
Čištění komunikací

Popis závady
Dnes ráno v 7:50 hod. na zledovatělém chodníku v Bohosudovské (za křižovatkou ulic J.Koziny, 5.května a Bohosudovská )u přechodu upadla jedna starší paní s holí. Pomáhali jí 2 paní vstát, dokonce zastavilo auto a řidič také té paní pomáhal. Včera na tom samém chodníku upadla také paní 2x a prý Vám to včera na těchto stránkách nahlásili 2x, ale bohužel se to ani v hlášení závad neukázalo a jak je vidět, tak jste ten chodník po obou stranách přechodu neošetřili. Ono je asi lepší, když se budou zvyšovat náklady na zdravotnictví při ošetřování úrazů na zledovatělých chodnících, hlavně když se ušetří na údržbě, že?

Lokalita závady
ulice Bohosudovská, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Ing. Daniel Engel (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkuji Vám za nahlášení závady ve schůdnosti. Již bylo dnes na shodné místo zasláno stejné upozornění. Závada byla zadána k odstranění.
Dále mohu bohužel potvrdit, že jiná 2 oznámení ze včerejšího dne, o kterých se zmiňujete, nebyla prostřednictvím aplikace "hlášení závad" podána.

S pozdravem
Daniel Engel



Ing. Daniel Engel už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email