NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

080823_29c6

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nepořádek okolo popelnic

Datum nahlášení
08.08.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, bylo by prosím možně odvést tento bordel okolo popelnic v Lounské ulici? Bohužel je to už zvykem, že Pán tam dává bordel každý týden... I když vlastní dodávku co je na fotce, tak to dá vedle popelnic. Když jsem to s ním slušně řešila byl na mě nepříjemný a na dotaz, proč to neodveze do sběrného dvora ještě k tomu, když má dodávku mi bylo řečeno, že proč tu tedy jsou popelnice. Bylo s ním kdysi řešeno, že do popelnic házel štěrk a díky tomu zde nebyli nějaký čas popelnice vyvezeny. Minulí týden k popelnicím dal skleněné obrazy, které zdejší děti rozkopali a díky tomu je na trávě okolo popelnis sklo. Jak píši, je to každý týden něco... Kdyby se s tím dalo něco dělat, bylo by to dobré. Děkuji. Přeji hezký den.

Lokalita závady
Lounská 1555/5, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení a předávám k zajištění úklidu. Přesně jak píšete na velkoobjemový ani stavební odpad nejsou nádoby u domů určeny a je pro ně vyhrazen sběrný dvůr, kde jej občané Teplic mohou odevzdat zdarma. Ukládání takového odpadu do nádob nebo mimo ně je pokutovatelný přestupek, pro jeho prokázání a možnost pokutování je však nejlepší přistihnout viníka při činu. V případě, že někoho při takovém jednání vidíte, doporučuji volat bezplatnou linku Městské policie, tel.: 156, která obratem vyšle hlídku a věc na místě prošetří. Majitele vozu prověříme, vzhledem k tomu, že však nemáme přímé důkazy, výsledkem bude nejspíše pouze jeho poučení.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email