NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

090424_803c

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Žádost o zbudování klece kolem kontejnerů

Datum nahlášení
09.04.2024

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, my obyvatelé panelového domu na adrese Duchcovská 2378/76, 2379/78 v Teplicích máme kontejnery vedle výše uvedeného domů v ulici Svojsíkova. Kontejnery stojí volně na vyasfaltované ploše, která pokračuje chodníkem a silnicí. Tato plocha je nakloněná směrem k silnici. Když fouká silnější vítr, nebo popeláři po vyvezení kontejnery nezabrzdí, tyto kontejnery sjedou a už kolikrát nabouraly do zaparkovaných vozidel. Já sám jsem je již nesčetněkrát vracel na místo a zabržďoval. Nedávno jsem šel ulicí Májová v Trnovanech a povšiml jsem si geniálního vyřešení tohoto problému, viz přiložena fotografie. Já i mí sousedé by jsme Vám bylo moc vděční, kdyby jste toto technické řešení nainstalovali i na naše kontejnerové stání. Když tak mi napište výhledový termín realizace v případě kladného posouzení našeho požadavků. Předem děkujeme a přejeme vše dobré, Jan Dvořák a sousedé...

Lokalita závady
Duchcovská 2378/76, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Bohužel pozemek, na kterém jsou umístěny nádoby na nádob není ve vlastnictví Statutárního města Teplice, proto nemůžeme na tento pozemku nic nainstalovat.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email