NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

090718_2665

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Komunální odpad

Datum nahlášení
09.07.2018

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Společnost,která má svážet komunální odpad i přes opakované urgence neodváží tříděný odpad.V součesné době se jedná již o delší období jak měsíc. Dále opakovaně nevrací nádoby zpět na místu a dokonce jsou schopni objemné nádoby vyskládat vedle sebe přímo uprostřed už tak úzké vozovky.Bydlíme zde 20 let a poslední dva roky jsou komunální služby velmi špatné úrovně.Pravděpodobně monopol této služby je znát na kvalitě. Již se ani nesnažím volat poskytovatele služeb,nebot to nemá žádný význam. 3195 U Hrádku Teplice

Lokalita závady
Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, Váš podnět byl obratem předán svozové společnosti s urgencí. Dle záznamů GPS, kterou je svozová technika vybavena, od Vašeho upozornění dochází ke svozu pravidelně dle harmonogramu a dle tvrzení dispečera, došlo k také k nápravě ze strany posádek a nádoby jsou vraceny na původní stanoviště, odkud byly ke svozu převzaty. Pokud by problém i v budoucnu přetrvával, prosím o informaci.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email