NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

100220_b06c

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Chybějící odpadkové koše

Datum nahlášení
10.02.2020

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, prosím o zajištění košů na odpadky a psí exkrementy v ulici Doubravická, konkrétně u velkého parkoviště vystavěného v roce 2016. Také by nebylo na škodu zvýšit počet těchto košů v celém sídlišti "Závětří". Situace je neúnosná, jelikož ne všichni majitelé a majitelky psích mazlíčků uklízejí psí exkrementy, a po trávnících u parkoviště a v okolí domu se nedá chodit, aniž byste šlápli do nechtěné hromádky. Věřím, že pokud se nainstalují koše na odpadky a psí exkrementy, tak si děti budou moct hrát před domem bez toho, aniž by jim rodiče pracně čistili oblečení potřísněné exkrementy. Moc děkuji předem za kladné vyřízení. S pozdravem Bc. Lenka Zimová

Lokalita závady
Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. V měsíci lednu 2020 byl umístěn jeden odpadkový koš v ulici Doubravické nad schody poblíž objektu č.p.1663. Dle vašeho požadavku zvážíme umístění dalších odpadkových košů k novým parkovištím v březnu 2020. Statutární město Teplice neumísťuje speciální odpadkové koše na psí exkrementy vybavené zásobníkem na sáčky, ale každý majitel psa dostane při zaplacení poplatku za psa, na celý rok zásobu sáčků a může tento odpad hodit do jakéhokoliv odpadkového koše či popelnice nebo kontejneru.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email