NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

100524_59af

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nepořádek od bezdomovců

Datum nahlášení
10.05.2024

Kategorie závady
Černá skládka

Popis závady
Dobrý den, po několikáté řeším stejnou situaci. V areálu v SBD Mír je na hlídání pes, který je neustále zaměstnán štěkáním na bezdomovce, co si v lesíku(v mapě označeno) vybudovali “čapí hnízdo”. Štěkot psa je slyšet daleko až někam na Modlanskou, nepořádek a křik místních bezdomovců(opakuji těch stejných lidí, které jsem řešila už před rokem)mě otravuje při spánku. Nejsem líná volat i na městskou policii, ale bohužel bez úspěchu. Napadá Vás konečně nějaké řešení? Děkuji moc S pozdravem Gagarinova ulice

Lokalita závady
Trnovany, Teplice, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Váš podnět byl předán Městské policii Teplice, která prověří sídlo bezdomovce. Místo, které jste vyznačila v mapě je pozemek soukromého vlastníka, proto nemůže být uklizen městem Teplice. Z bezdomovectvím se zabývá vedení města, a to ve spolupráci s neziskovými organizacemi, odborem sociálních věcí a Městskou policií Teplice. Vlastník pozemku bude písemně upozorněn na nepořádek na jeho pozemku. Bohužel uklidit tento pozemek a vymáhat peníze za takto provedený úklid, nám zákony neumožňují.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email