NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

100916_ed3b

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpad !!!

Datum nahlášení
10.09.2016

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den,před naším domem Pražská 3009 nám byly nedávno postaveny klece pro kontejnéry na odpad. I přes nesouhlas zde bydlících obyvatel. Byly klece postaveny na místě kde byl trávník.A ne na místo kde stály kontejnéry 27let. Každý den se s okna musíme dívat na hromady odpadků ,o zápachu ani nemluvím. Noc co noc nás budí rámus ,který dělají lidé ,kteří vybírají odpadky s těchto kontejnérů. Opravdu to byl skvělí nápad někoho kdo toto vymyslel.Prý kvůli 5 parkovacím místům. Ale nyní 5 parkovacích míst chybí zde. Že by kocourkov?

Lokalita závady
Pražská 3009/24, Teplice, 415 01, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, prioritou bylo přesunutí nádob na odpad z původního stanoviště, které bylo umístěno na komunikaci mezi parkujícími auty. Všude ve městě, kde lze pro umístění nádob využít jiné umístění, nádoby z komunikací postupně odstraňujeme. Důvodem je zejména zajištění bezpečnosti občanů při vhazování odpadů, předcházení poškození zaparkovaných vozidel samovolným pohybem kontejnerů např. při silném větru, případně odloženým velkoobjemovým odpadem či při samotném svozu odpadu. Uvolnění parkovacích míst bylo pak teprve důsledkem, nikoli prvotním záměrem. Na původním místě skutečně cca 5 parkovacích míst přibylo, zatímco u nového kontejnerového stání postačilo, právě díky přilehlému chodníku, sklopit obruby pro svoz a zabrat šíři max. dvou parkovacích míst. Z důvodu opakovaného nepořádku byla požádána o součinnost Městská policie, v jejíž kompetenci jsou namátkové kontroly stanovišť a zejména upozornění či pokutování občanů ukládajících odpad mimo nádoby.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email