NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

101015_5421

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Krysy ve vetsim mnozstvi

Datum nahlášení
10.10.2015

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den chtěla bych upozornit na to,že i přes den stale běhají krysy podél domu celé uL Arbesova nejen ze zadu domů,ale i ze předu. Zrovna teď jsme procházely my seniorka procházkou kolem domů , detskeho hriste a vidíme hned 3 krysy najednou Ty se patrně stahují z toho nepořádku okolo a ve vytlucene budove za Kauflandem,snad bývalé budovy CD dle pamětníků,dnes obydlí fetaku a bezdomovců ve velkém.Krom toho je celý objektu zarostlý a nesekana ani trava,natož uklízeno okolo. Nestaci jen deratizace ! Nutné celkové vyklizení objektu, zrušení sídla fetaku nejlepší zbořením. Okna už byla mnohokrát zatloukana,často tu byla i městská policie ale fetaci si cestu zpět vždy najdou dokud to bude stát.

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Jak jsem již psala, dne 25.9.2015 Zastupitelstvo města Teplice schválilo odkup nemovitostí. V současné době probíhá převod nemovitostí. Pro bližší informace se obraťte na odbor majetku Magistrátu města Teplice. Deratizace byla provedena neprodleně dne 30.9.2015. Nástrahy byly položeny a po jejich pozření se potkani stávají plaší, což je pravděpodobný důsledek, že je vidíte se pohybovat venku. Místo i nadále sleduje deratizační firma VOMA SERVIS, která dle sdělení Ing. Vokáčové s Vámi mluvila. Černou skládku má zadanou k odstranění společnost Marius Pedersen a.s. S pozdravem Jurčíková referent ODŽP MgM Teplice


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email