NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

101016_fbb9

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Poškozená silnice

Datum nahlášení
10.10.2016

Kategorie závady
Závady na komunikacích

Popis závady
Teplice, ulice Antala Staška: tato komunikace byla značně poškozena již před lety při výstavbě nedalekého kruhového objezdu. Přesto se občas pouze záplatuje. Všechny okolní (i méně poškozené) ulici již prošly celkovou rekonstrukcí, vč. ul. J. A. Komenského. Antala Staška potřebuje komplexní opravu, která by jistě zahrnovala i označení parkovacích míst.

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Milena Gartnerová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení.Komunikace bude do zimního období vyspravena.Rekonstrukce ul.A.Staška bude zařazena do plánu oprav na příští roky. Pro informaci uvádíme, že některé části této komunikace nejsou ve vlastnictví města, to znamená, že tyto části nejsou udržovány v rámci údržby místních komunikací.
Jediná komunikace , která byla v minulých letech v nejbližším okolí opravena je část ul.Edisonova, kde bylo postanoveno nové parkoviště a současně opraven úsek vozovky od ul.Nedbalova - Přítkovská. Ul. Komenského rekonstruována dosud nebyla.


Milena Gartnerová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email