NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

110218_d04b

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Chybí část odpadkového koše

Datum nahlášení
11.02.2018

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Na "betonce" bez vlastního názvu, která je souběžná s ulicí Vladislavova chybí podstatná část odpadkového koše - odpadková nádoba. Foto nedokládám. Zároveň chci upozornit, že po celé této stezce je nehorázný nepořádek a doufám, že v rámci jarního úklidu zabezpečí město úklid i této lokality, protože jde o oblíbenou cestu pro pěší procházky. Důvodem velkého množství pohozených odpadků může být i fakt, že od mnou uvedeného místa až do Prosetic se už nevyskytuje ani jeden odpadkový koš. Neříkám, že jejich instalace situaci vyřeší úplně, ale věřím, že ji alespoň zlepší. Předem děkuji, Mašková

Lokalita závady
Rudolfova, Teplice, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Koše necháme opět doplnit, bohužel jsou většinou po krátké době rozlámané nebo poházené ve svazích okolo této stezky vlivem vandalů.
Jarní úklid přilehlé zeleně určitě proběhne, podnět předávám na vědomí také kolegyni Bc. Pillerové, do jejíž gesce úklid zeleně spadá.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email