NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

110221_440e

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Parkování

Datum nahlášení
11.02.2021

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat, zda je možné, aby na parkovišti byla umístěna dopravní značka např.: Parkování pouze na vyznačených místech, prostor je monitorován MP, nebo ať to opravdu hlídá a pokutuje. Máme před domem malé parkoviště a neustále na něm někdo parkuje uprostřed a není to jen jedno auto, ale i 4. Ostatní auta která parkují na označených místech mají pak problém vyjet. Několikrát tu už byla MP a pokutovala majitele aut, ale je to pouze o tom, že je někdo musí nahlásit. Ráno když jde člověk do práce opravdu nemá čas na to, aby řešil špatně zaparkovaná auta, protože nemůže vyjet. Případně, zda je možné aby pochůzková policie, občas pokud jde kolem, tak se na parkoviště podívala. Nafotila jsem různé dny jak to u nás před domem vypadá. Chápu, že lidé mají v rodinách i 3 auta a o místa na parkování je nouze, ale v okolí je plno míst (např.: parkoviště Kaufland, OBI) , kde lze auto zaparkovat, aniž by někomu překážel. Také občas jedu z velkého nákupu a mám sebou 3 tašky a ještě malé dítě, ale tak raději jdu 2x. Nebo pak tu jsou lidé, kteří zaparkují doprostřed i když tam to místo na parkování je. Je to jen o pohodlnosti.

Lokalita závady
Trnovany, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Váš podnět předávám na odbor dopravy, v jehož gesci je dopravní značení, parkoviště apod.
Děkuji za pochopení.


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email