NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

111223_bdba

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Udržování pořádku kolem podzemních kontejnerů

Datum nahlášení
11.12.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, od včerejšího dne tj. neděle 10.12. až do teď, tj cca 17h 11.12.2023 nashromážděný nepořádek a odpad kolem nově osazených, což bych chtěla poděkovat městu, popelnic. Včera jsem čekala, že dnes Pedersen kolem popelnic uklidí, ale kde nic - tu nic a pytlů přibývá.... Prosím vás, je nezbytné aby Pedersen při uklízení košů kolem chodníků, uklízel i tento nashromážděný nepořádek. Sice sem tam to uklízí ale většinou jenom spomalí, kouknou a jedou dál. Takže to asi uklízí dle vlastního uvážení, nebo počasí..... To že svoz bude probíhat cca od února 2x týdně je hezké, ale stejně si myslím, že zůstane nezbytné, aby se kolem popelnic denně ukklízelo alespoň touto službou. A také si myslím, že práci těchto "uklízečů" nikdo nekontroluje, proto pracují jak pracují. Naštěstí teď v zimě to tak nesmrdí, ale v teplejších měsících je to opruz a hlavně to vypadá jako by jsme žili ve středověku.... Děkuji za pochopení.

Lokalita závady
Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Při svozu košů v bezprostředním okolí má být vždy sebrán i odpad okolo podzemních kontejnerů, tak jak píšete. Služba je takto dočasně nastavená do navýšení četnosti svozu podzemních kontejnerů na jaře 2024. Váš podnět jsem tedy předala k dořešení a zjednání nápravy na dispečink svozové společnosti.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email