NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

121023_b431

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Chybějící značení

Datum nahlášení
12.10.2023

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Dobrý den, mohla bych se zeptat z jakého důvodu je žluté značení zákazu stání u popelnic jen na jedné straně ulice? Proč není i na druhé? Už je to tak dva týdny co je značení pouze na jedné straně a vrtá mi v hlavě proč není i na druhé straně, kde je stejný problém.. Při včerejším vyvážení popelnic se popeláří k naší popelnici nemohli dostat z důvodu parkujících vozidel. Popelnice je plná a není kam vyhodit odpadky. Problémy s plnými popelnicemi jsou tu dlouhodobé..

Lokalita závady
Lounská 1542/3, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, obnovili jsme pouze to dopravní značení, které bylo v minulosti povoleno. Stanovení místní úpravy provozu - povolovací proces pro podobné dopravní značení trvá min. 3 měsíce a vzhledem k chystané rekonstrukci dotčené ulice by to již nebylo účelné. Odbor dopravy v této problematice vždy reaguje na podněty ze strany odboru životního prostředí (který má svoz odpadu ve své gesci), popř. společnosti Marius Pedersen. Po rekonstrukci, která je plánovaná na příští rok, již bude tento problém vyřešen.


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email