NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

121223_9743

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Týden nevyvezená popelnice

Datum nahlášení
12.12.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, v ulici Lounská je už týden nevyvezená popelnice. Problémy s vyvážením díky stání aut u poplenic je zde hlášeno docela často, odpovědí typu, že se zde bude dělat rekonstrukce tak je zbytečné zde dělat žluté značení jako na druhé straně. Když se popeláři nemohou ten den dostat k popelnici, proč není možné, aby se opakoval postup druhý den? Není poprvé co zde popelnice byla vyvzenena až další týden svozu. Není opravdu příjemné každý týden mít v ulici nepořádek.

Lokalita závady
Lounská 1555/5, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, stanovení dopravního značení (žluté čáry či jiného opatření) je proces, který dle zákonných lhůt trvá cca 3 měsíce. Navíc je realizace závislá na klimatických podmínkách - vodorovné dopravní značení nelze provádět dříve než na jaře za optimálních podmínek. S ohledem na plánovanou rekonstrukci tohoto úseku v nadcházejícím roce bude tedy realizováno až jako její součást. Do té doby jsem požádala dispečink svozové společnosti, aby pokud se k nádobám v den svozu nedostanou z důvodu zaparkovaných aut, učinili opakovaný pokus o vývoz a na místo se vraceli, což činí. V minulém týdnu byly veškeré svozy ztíženy horší sjízdností a manipulací s nádobami a svozy se tedy zpožďovaly. Je tedy možné, že opakovaný pokus o svoz na Lounské učiněn tentokrát nebyl. Předávám na dispečink se žádostí o úklid okolo nádob a zajištění jejich svozu. Věřte, že ani pro nás není situace příjemná a bylo by snadnější pro všechny, aby byl k nádobám přístup vždy zajištěn.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email