NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

130623_6142

Stav zpracování
V ŘEŠENÍ

Název hlášení
Neudržovaná zeleň

Datum nahlášení
13.06.2023

Kategorie závady
Neudržovaná zeleň, která není v majetku města

Popis závady
V Teplicích v ulici Březová před domem č.p. 3088 a 3089 je neudržovaná zeleň. Pozemek je rozdělen na dvě časti, kdy jedna je pod parcelním číslem 730/36 v katastrálním území Nová Ves u Teplic v majetku Statutárního města Teplice a druhá větší část parcelní číslo 730/60 je ve vlastnictví soukromých osob. Celá plocha je před panelovým domem, je dlouhodobě neudržovaná, neposekaná tráva zasahuje do chodníků a je zde i zvýšený výskyt myší a potkanů.

Lokalita závady
Březová 3089, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Mgr. Martina Mayerová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Co se týká deratizace, již je obeznámena odborná firma zajišťující deratizaci na pozemcích v majetku města, která Vás bude kontaktovat. Kanalizace jsou rovněž vyrozuměni o skutečnosti, že v místě je hlášen zvýšený výskyt potkanů. Ohledně parcely patřící městu (730/36), je již komunálním službám nahlášeno a pokud půjde vše dle plánu, zítra nebo v pondělí posekají. Co se týká zadní parcely v majetku soukromých osob, vyzvu je písemně ke zjednání nápravy (bohužel nemám kontakt na správce jejich pozemku). Kdyby se cokoli zadrhlo, prosím, znovu se ozvěte. (15.6.2023)


Mgr. Martina Mayerová má v kompetenci:
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, regulace populace městských holubů. Handicapovaná zvířata. Neudržované pozemky mimo majetek Statutárního města Teplice na jeho území.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email