NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

140120_5cf0

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nevyvezený bioodpad

Datum nahlášení
14.01.2020

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dne 8. 1. 2020 měl být dle letáčku - změna svozu BIO nádob v zimním období, odvezen bio odpad za měsíc leden. Bohužel do dnešního dne se neuskutečnil a tudíž nádoby překáží na chodníku. Někdy se stává, že odváží jiný dne, později, tak nechceme nádobu uklidit. Stává se totiž, že když jedou jindy a nádoby jsou uvnitř za vrátky, pak je nevyvezou, že prý za vrátka nesmí. Toto se stává i u ostatního odpadu, když se nádoby zapomenout vyndat na chodník, tak odpad není odvezený . Nevím tedy, jak dlouho tam budou nádoby strašit, když další plánovaný odvoz je za měsíc. Někteří lidé už nádoby uklidili. Prosím o vysvětlení a sdělení, kdy se odvoz vlastně uskuteční. Děkuji Hanzlíková Jedná se o Ševčíkovu ulici.

Lokalita závady
Ševčíkova 1731/2, Teplice, 415 01, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Na 8.1.2020 byl stanoven svoz bio nádob ve vaší lokalitě 1x za měsíc a tento den se skutečně lokalita svážela. Prověřím na dispečinku svozové společnosti z jakého důvodu nebylo svezeno ve Vaší ulici a svoz bude během dneška nahrazen.
Bohužel jste jediná, kdo z Ševčíkovy ul. svoz bio odpadu urguje a doteď jsme neměli informaci, že nebyl v pořádku proveden. Svoz má vždy probíhat dle daného harmonogramu. Výjimka může nastat např. v případě poruchy svozového vozu. V každém případě je však svozová společnost povinna svoz uskutečnit nejdéle do 24 hodin po termínu dle běžného harmonogramu. Pokud tedy svoz není proveden ani následující den po dni klasického svozu informujte nás prosím buď prostřednictvím tohoto hlášení závad nebo telefonicky na tel. 417510574 nebo 417510573, abychom zjednali nápravu.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email